קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות17
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות המבורגר או כריך

לחמניות המבורגר או כריך
אם יש לכם חומץ בלסמי, קמח לחם, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות המבורגר או נקניקייה, ו לחמניות המבורגר.

הוראות

1
מערבבים מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק. ללוש על מהירות נמוכה עד בצק חלק, אלסטי נוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד לשלב השמן והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-3 דקות של לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר לקערה נפרדת, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בעוד בצק לבן עולה, לעשות בצק שיפון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שיפוןשיפון
5
שלב מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, קמח שיפון, מלח, אבקת קקאו, וחומץ בלסמי בקערה של מערבל לעמוד שלך מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
נייר אורזנייר אורז
קמח לחםקמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהבצק יוצר כדור שמנקה את צדי הקערה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיף את שמן הזית ולהמשיך ללוש עד השמן משולב לחלוטין, כ 3 דקות יותר. הניחו בצד בזמן שהבצק הלבן עולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
כאשר הבצק הלבן עלה, להפוך אותו, ללוש אותו בקצרה על משטח מקומח קלות, ואז לגלגל אותו לריבוע על 13 - על ידי 13-אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ', לחתוך 16 עיגולים מהבצק. אסוף מחדש את השאריות כך שהבצק הוא באותו עובי כמו קודם, וחתוך עוד 8 עיגולים כך שיש לך 24 עיגולים. סדר 12 של עיגולים אלה על גיליון אפייה מרופדת קלף מוכן. המעגלים יתכווצו קצת אחרי שאתה חותך אותם. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
קמח משטח העבודה שלך שוב ולהפוך את הבצק שיפון. זה לא עלה הרבה, אבל זה ירגיש אוורירי וספוגי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שיפוןשיפון
11
מגלגלים אותו למלבן 9 על 12 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך 12 עיגולים מהבצק. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים את עיגולים שיפון בצורה מסודרת על גבי עיגולים לבנים על תבנית האפייה. אתה לא צריך לעשות שום דבר כדי לגרום להם מקל, הם לדבוק אחד בשני ללא כל עזרה.
מרכיבים שתצטרך
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
מניחים את העיגולים הלבנים השמורים 12 על גבי עיגולים שיפון. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק הלבן יוכפל, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
כאשר הלחמניות הוכפלו, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד השחמה, סיבוב חצי דרך באמצעות אפייה, על 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מניחים את הלחמניות על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי