קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות17
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות המבורגר או כריך

לחמניות המבורגר או כריך
אם יש לכם חומץ בלסמי, קמח לחם, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות המבורגר או נקניקייה, ו לחמניות המבורגר.

הוראות

1
מערבבים מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק. ללוש על מהירות נמוכה עד בצק חלק, אלסטי נוצר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד לשלב השמן והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-3 דקות של לכלוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
להעביר לקערה נפרדת, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בעוד בצק לבן עולה, לעשות בצק שיפון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיפוןשיפון
5
שלב מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, קמח שיפון, מלח, אבקת קקאו, וחומץ בלסמי בקערה של מערבל לעמוד שלך מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
נייר אורזנייר אורז
קמח לחםקמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהבצק יוצר כדור שמנקה את צדי הקערה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיף את שמן הזית ולהמשיך ללוש עד השמן משולב לחלוטין, כ 3 דקות יותר. הניחו בצד בזמן שהבצק הלבן עולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כאשר הבצק הלבן עלה, להפוך אותו, ללוש אותו בקצרה על משטח מקומח קלות, ואז לגלגל אותו לריבוע על 13 - על ידי 13-אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ', לחתוך 16 עיגולים מהבצק. אסוף מחדש את השאריות כך שהבצק הוא באותו עובי כמו קודם, וחתוך עוד 8 עיגולים כך שיש לך 24 עיגולים. סדר 12 של עיגולים אלה על גיליון אפייה מרופדת קלף מוכן. המעגלים יתכווצו קצת אחרי שאתה חותך אותם. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
קמח משטח העבודה שלך שוב ולהפוך את הבצק שיפון. זה לא עלה הרבה, אבל זה ירגיש אוורירי וספוגי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שיפוןשיפון
11
מגלגלים אותו למלבן 9 על 12 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך 12 עיגולים מהבצק. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים את עיגולים שיפון בצורה מסודרת על גבי עיגולים לבנים על תבנית האפייה. אתה לא צריך לעשות שום דבר כדי לגרום להם מקל, הם לדבוק אחד בשני ללא כל עזרה.
מרכיבים שתצטרך
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מניחים את העיגולים הלבנים השמורים 12 על גבי עיגולים שיפון. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק הלבן יוכפל, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
כאשר הלחמניות הוכפלו, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד השחמה, סיבוב חצי דרך באמצעות אפייה, על 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מניחים את הלחמניות על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי