לחמניות המבורגר או כריך
אם יש לכם חומץ בלסמי, קמח לחם, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: לחמניות המבורגר ללא גלוטן רזה (כמו לחמניות אחת!), לחמניות המבורגר או נקניקייה, ו לחמניות המבורגר.
הוראות
מערבבים מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק. ללוש על מהירות נמוכה עד בצק חלק, אלסטי נוצר, על 10 דקות.
מוסיפים את שמן הזית וממשיכים ללוש עד לשלב השמן והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-3 דקות של לכלוך.
להעביר לקערה נפרדת, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
בעוד בצק לבן עולה, לעשות בצק שיפון.
שלב מים, שמרים, סוכר, קמח לחם, קמח שיפון, מלח, אבקת קקאו, וחומץ בלסמי בקערה של מערבל לעמוד שלך מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהבצק יוצר כדור שמנקה את צדי הקערה, כ -5 דקות.
מוסיף את שמן הזית ולהמשיך ללוש עד השמן משולב לחלוטין, כ 3 דקות יותר. הניחו בצד בזמן שהבצק הלבן עולה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
כאשר הבצק הלבן עלה, להפוך אותו, ללוש אותו בקצרה על משטח מקומח קלות, ואז לגלגל אותו לריבוע על 13 - על ידי 13-אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 3 אינץ', לחתוך 16 עיגולים מהבצק. אסוף מחדש את השאריות כך שהבצק הוא באותו עובי כמו קודם, וחתוך עוד 8 עיגולים כך שיש לך 24 עיגולים. סדר 12 של עיגולים אלה על גיליון אפייה מרופדת קלף מוכן. המעגלים יתכווצו קצת אחרי שאתה חותך אותם. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
קמח משטח העבודה שלך שוב ולהפוך את הבצק שיפון. זה לא עלה הרבה, אבל זה ירגיש אוורירי וספוגי.
מגלגלים אותו למלבן 9 על 12 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים 2 1/2 אינץ', לחתוך 12 עיגולים מהבצק. להשליך שאריות או לשמור לשימוש אחר.
מניחים את עיגולים שיפון בצורה מסודרת על גבי עיגולים לבנים על תבנית האפייה. אתה לא צריך לעשות שום דבר כדי לגרום להם מקל, הם לדבוק אחד בשני ללא כל עזרה.
מניחים את העיגולים הלבנים השמורים 12 על גבי עיגולים שיפון. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד עד שהבצק הלבן יוכפל, כ-25 דקות.
כאשר הלחמניות הוכפלו, להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד השחמה, סיבוב חצי דרך באמצעות אפייה, על 25 דקות בסך הכל.
מניחים את הלחמניות על מדף להתקרר.