חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: ריבת תאנים קטנה-אצווה, Pusharatas אצווה קטן, ו אצווה קטנה של BEIGNETS.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. יש מוכן אפייה ungreased sheet.In קערה גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים היטב, ואז לחתוך בחמאה עד תערובת דומה פירורים גס. אתה יכול לעשות את זה עם חותך מאפה או האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
3
מוסיפים את הסוכר ומערבבים well.In קערה קטנה, לשלב את המולסה, שמנת חמוצה, חלב, וניל 2 כפות של הביצה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורב ויש לך בצק רך – לא לעבוד על זה. להפוך על משטח מקומח קלות וצורה לתוך מלבן על 6×3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
חותכים את המלבן לשני ריבועים, ולאחר מכן חותכים ריבועים באלכסון כדי ליצור 4 מלבנים. מסדרים כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברשת צמרות עם הביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
אופים ב 204° במשך 12-15 דקות.בינתיים, להכין הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מערבבים את החמאה ואבקת סוכר יחד עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מוסיפים חלב ½ כפות בכל פעם, ערבוב היטב, עד הדובדבן הוא עבה מספיק כדי לטפטף.