לחמניות זעפרן סנט לוסיה
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -42 דקות. אם יש לך שמרים, מלח כשר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.
הוראות
1 בסיר קטן, לחמם את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם. 2
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.3 בקערה של מערבל סטנד-אפ* להקציף יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון אם שימוש.* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד. 4 לעשות באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.5 לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם משתמשים, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה. 6 לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.) 7 כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ללוש אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים. לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק יוצר כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה. 8 מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מניחים בתנור ומבשלים כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני האוכל.