קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 42 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות זעפרן סנט לוסיה

לחמניות זעפרן סנט לוסיה
מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 293 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -42 דקות. אם יש לך שמרים, מלח כשר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות זעפרן סנט לוסיה, לחמניות זעפרן סנט לוסיה, ו לחמניות זעפרן מחיטה מלאה St. Lucia.

הוראות

1
1 בסיר קטן, לחמם את החלב, זעפרן, ו 1 כפית סוכר יחד עד החלב הוא מהביל.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר מהחום ומערבבים כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
בואו להתקרר עד כ 46°, או חם למגע, אבל לא חם. 2
4
מפזרים את השמרים על החלב החם זעפרן-חדור ולתת לשבת במשך 5 עד 10 דקות עד קצף.3 בקערה של מערבל סטנד-אפ* להקציף יחד 3 1 / 2 ספלים (490 גרם) של הקמח, נשאר 1/4 כוס סוכר, מלח הל טחון אם שימוש.* אתה יכול לעשות את המתכון הזה ללא מיקסר, בשבילי זה פשוט קצת יותר קל עם אחד. 4 לעשות באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת זעפרן חלב השמרים, הביצים, החמאה, והשמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים את החומרים עד משולב היטב.5 לעבור לקרס הבצק של המיקסר שלך (אם משתמשים, ללוש ביד אחרת). במהירות נמוכה להתחיל ללוש את הבצק. לאט להוסיף קמח נוסף, כף בכל פעם, לישה לשלב לאחר כל תוספת. לעשות את זה עד הבצק הוא עדיין קצת דביק למגע, אבל לא לגמרי מקל על הידיים שלך כאשר אתה להתמודד עם זה. 6 לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה גדולה. מכסים בניילון נצמד. (שים לב בשלב זה אתה יכול לעשות קדימה ומקרר לילה אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן לשבת במקום חם במשך 1 עד 2 שעות, עד שהבצק הוכפל בגודל. (דרך אחת לומר שהבצק מוכן היא שדוחפים בו את האצבע ולוקח לא מעט זמן עד שהזחה שנותרה על ידי האצבע נעלמת.) 7 כאשר הבצק הוכפל בגודל, לחץ עליו בעדינות ללוש אותו כמה פעמים. לשבור חתיכה וליצור אותו לכדור על 2 אינץ ' רחב (60 עד 70 גרם אם אתה שוקל).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
לגלגל את הכדור לתוך נחש, כ -14 סנטימטרים. לאחר מכן תלתל את הקצוות בכיוונים מנוגדים, ויוצר " S " עם ספירלות בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים על תבנית אפייה מרופדת וחוזרים עם שאר הבצק. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חם עד שהבצק יוצר כפול בגודלו, 30 דקות עד שעה. 8 מחממים תנור ל 204° (205°C). באמצעות מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה מוכה על צמרות וצדדים של לחמניות לא מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מניחים צימוקים במרכזים של ספירלות "S".
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
מניחים בתנור ומבשלים כ 10 עד 11 דקות (מפנה באמצע הבישול כדי להבטיח אפילו בראונינג), עד הלחמניות הן חום זהוב.  
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות לפני האוכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד