לחמניות זעפרן שוודי
לחמניות זעפרן שוודי יכול להיות רק סקנדינביתname מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 156 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, ביצים, עוגות שמרים דחוסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות זעפרן - Lussebullar השבדי, Lussekatter (לחמניות זעפרן שבדיות), ו Semlor-לחמניות שמנת שבדיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב והחמאה בסיר קטן עד שהחמאה נמסה והטמפרטורה הגיעה ל-100 מעלות צלזיוס (38 מעלות צלזיוס). להתפורר השמרים לתוך קערה, ואז לשפוך את החלב החם. מערבבים היטב עד השמרים מתמוסס.
מערבבים בקווארק, זעפרן, סוכר, מלח, ו -7 כוסות של הקמח.
מערבבים את הבצק בקערה עד שהוא הופך מבריק ומשיי, מוסיפים עוד קמח לפי הצורך עד שהוא מתחיל להתרחק הצדדים של הקערה. כיסוי, ולתת לעלות במשך 40 דקות.
הכן 2 או 3 דפי אפייה על ידי כיסוי כל אחד עם גיליון נייר קלף. קמח קל משטח עבודה, אגרוף את הבצק, ולאחר מכן לחלק ל -35 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל, 5 עד 6 סנטימטרים. עם החבל שוכב שטוח על משטח העבודה, לגלגל כל קצה לכיוון המרכז, בכיוונים מנוגדים, יצירת בצורת S מסולסל.
מניחים את הלחמניות על סדינים אפייה מוכן, ומקשטים עם צימוקים אם תרצה בכך. מכסים במגבת, ומאפשרים לעלות במשך 30 דקות נוספות בזמן שאתה מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בעדינות לצחצח כל לחמניה עם ביצה מוכה, ולאחר מכן לאפות בתנור עד נפוח וזהב, 5 עד 10 דקות.