לחמניות חיטה מלאה Kalamata
גלילי חיטה מלאה Kalamata הוא טבעוני ומספק כ 12 מנות. ללחם הזה יש 126 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 46 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזאת די טובה. נסו סלט ספגטי מחיטה מלאה עם קישואים בגריל, זיתי קלמטן ופטה, לחמניות מחיטה מלאה, ו לחמניות מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים מאוד בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מניחים 1/4 כוסות קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סוכר ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב. מערבבים בתערובת שמרים ושמן זית, ערבוב כדי ליצור בצק רך.
מערבבים זיתים ו 2 כפות קמח לכל מטרה בקערה קטנה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות בתערובת זית עד חלקה ואלסטית (כ 6 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה, ולחלק ל 12 מנות שוות. לעצב כל חלק לכדור, ולמקם על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 400 במשך 18 עד 20 דקות או עד הזהב.