לחמניות חמאת תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות חמאת תפוחים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 שעות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אם יש לך ביצים, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: לחמניות חמאת תפוחים, לחמניות בייקון חמאת תפוחים, ו לחמניות פאי תפוחים מזוגגות חמאה חומה.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה וסוכר חום. מערבבים בחמאה 1/4 כוס, הביצים, שמנת מתוקה וחמאת תפוחים עד לקבלת הבצק הרך.
על משטח מקומח קל, לטפוח בצק לתוך סיבוב 8 אינץ', על 3/4 אינץ ' עבה.
מברשת עם 1 כפית חמאה; מפזרים קינמון-סוכר.
חתוך ל-8 טריזים. על גיליון עוגיות ungreased, מקום טריזים 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.