לחמניות חמות
זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך סוכר, מלח, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות חמות, לחמניות חמות! לחמניות חמות, ו לחמניות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב חלב חם ושמרים.
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, לשלב סוכר וחמאה. הכה במהירות בינונית עד בשילוב היטב, על 2 דקות. עם הפעלת מיקסר, להוסיף ביצה שלמה (לשמור ביצה לבן בקירור עד שלב
ומלח, ואז לאט מוסיפים חלב ותערובת שמרים.
מערבבים במשך 30 שניות עד הומוגנית, stoping ו גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. עצור מיקסר והוסף קמח.
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 30 שניות. עבור לקרס מצורף ללוש בצק במהירות נמוכה במשך 5 דקות. מכסים את הקערה במגבת מטבח ולתת מנוחה עד שקם והכפיל את גודלו, 1 1/2 שעות.
קמח את הידיים שלך ולהעביר את הבצק אל משטח מקומח קלות. אגרוף למטה בצק ומערבבים בצימוקים. ללוש ביד במשך 2 דקות נוספות. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. משוך את חתיכות 2 אינץ ' של בצק להתגלגל לתוך כדורים (אתה צריך לעשות על 24 כדורים).
מניחים לחמניות על שני גיליונות אפייה כמה סנטימטרים זה מזה, לכסות במגבת מטבח נקייה, ולתת לנוח עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה.
בעוד הבצק עולה, להתאים מדפים לתנור עמדות באמצע העליון והתחתון ולחמם מראש תנור ל 400 ° F. בקערה קטנה, לטאטא יחד הנותרים ביצה לבן עם 1 כפית מים.
מברישים כל גליל עם שטיפת ביצים.
אופים לחמניות עד זהב וקול חלול כאשר טפח על התחתונה, על 15 דקות, מחבתות סיבוב לאחור לחזית ולמעלה לתחתית חצי הדרך דרך בישול.
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 כוס סוכר של ממתקים עם שתי כפות חלב עד חלקה, הוספת חלב יותר במידת הצורך. צינור זיגוג על לחמניות בתבנית צלב.