לחמניות חמות
לחמניות חמות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, בצק לחם, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור פסחא. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: לחמניות חמות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות.
הוראות
בצק קפוא להפשרה בעקבות הוראות החבילה.
מניחים בקערה גדולה, מכסים, ולתת לעמוד עד גמיש וכבר לא קר, 30 דקות עד 1 שעה.
בקערה קטנה, להשרות צימוקים בברנדי במשך 30 עד 40 דקות.
מוסיפים תערובת צימוקים ואגוז מוסקט לבצק. בקערה או על לוח, ללוש צימוקים לבצק. עם ידיים מקורנות, מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים; מעצבים לתוך לחמניות עגולות.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה בחמאה. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד כמעט הוכפל, על 20 דקות. בקערה, להכות ביצה עם 1 כף מים.
מברשת לחמניות עם תערובת ביצה (להשליך שארית).
אופים לחמניות בתנור 350 עד חום זהוב, כ 20 דקות.
העברה למתלה ולתת לעמוד 10 דקות.
בקערה, מערבבים אבקת סוכר וחלב. עם כפית, טפטוף ציפוי על לחמניות בצורת X גדול.