לחמניות לימון מדהימות
המתכון לחמניות לימון מדהים יכול לספק את התשוקה האירופית שלך סביב 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. 425 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך מלח, חלב, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מדהים שוקולד לבן מוקה לחמניות, חטיפי לימון מדהימים במיקרוגל, ו סקונס חמוציות לימון עם זיגוג לימון (דל פחמימות).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה קמח, סוכר לבן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים חמאה קרה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מקציפים חלב, 3 כפות מיץ לימון, גרידת לימון וחומץ בקערה קטנה ומערבבים לתערובת קמח עד להרטבה; הופכים על משטח מקומח קלות.
ללוש בצק בקצרה במשך 5 או 6 סיבובים. טפיחו או גלגלו בצק לסיבוב בעובי 1 אינץ'.
חותכים ל -10 טריזים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה ומשאירים 1 אינץ ' בין כל טריז.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקצוות התחתונים שזופים קלות, 11 עד 14 דקות. אפשר לחמניות להתקרר במשך 15 דקות.
בזמן שהסקונס מתקררים, מערבבים בקערה סוכר של קונדיטורים, חמאה מומסת, 2 1/2 כף מיץ לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מים לתערובת סוכר, 1 כף בכל פעם, עד שהתערובת מטפטפת בקלות.
מזלפים זיגוג על סקונס חמים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "