קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות30
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות מניפת שמנת חמוצה

לחמניות מניפת שמנת חמוצה
לחמניות מניפת שמנת חמוצה הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 30 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 20 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, אבקת אפייה, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זה עובד היטב בתור לחם. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון של 21% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. עוגת גבינה משולשת ברי אהובה על מאוורר עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט פירות יער מעורב, קצפת טרייה, קרום קרקר גרהם , גלילי שיזוף מאווררים ולחמניות קינמון שמנת חמוצה, עם ציפוי גבינת שמנת כתומה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים 3-1/2 כוסות קמח, סוכר, שמרים, מלח ואבקת אפייה. בסיר קטן מחממים את השמנת החמוצה, המים והחמאה ל-120°-130°; להוסיף לחומרים היבשים. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ו/או דבשחמאה ו/או דבש
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובהחצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
פחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקיםפחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקים
2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות2 כוסות בשר צבי מבושל חתוך לקוביות
שמריםשמרים
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובהחצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים ו-1/2 כוס קמח; להכות 2 דקות יותר. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובהחצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
ביצהביצה
3
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
6
מגלגלים כל חלק ל-23 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
חותכים ל-1-1/2-in. רצועות. עורמים חמש רצועות יחד; לחתוך ל-1-1/2-in. חתיכות ומניחים עם הצד החתוך כלפי מעלה בכוס מאפינס משומנת. חזור על הפעולה עם שאר הרצועות. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-20 דקות.
8
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוציםשרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוצים
9
מוציאים מהמחבתות לרשתות.