המתכון בייגלה לחמניות נקניקיות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 40 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 317 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלב, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ירקות קלויים חשיש נקניקיות, לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים את החלב, 1/2 כוס מים, סוכר ודבש ל 105 עד 110 מעלות צלזיוס.
מפזרים את השמרים על תערובת המים ומחכים לפחות 10 עד 15 דקות עד שהשמרים פורחים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
4
בסיר נפרד על אש בינונית מוסיפים את החמאה והשום ומבשלים עד שהחמאה נמסה והשום ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
שלב את הקמח לכל מטרה וקמח הלחם בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם השמרים הפורחים, ואז מוסיפים פנימה את תערובת החמאה המומסת והשום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שום
קמח לכל מטרה
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים במהירות בינונית עד שהבצק התאחד והוא חלק ואלסטי במרקם ומתרחק מדפנות הקערה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מרפדים 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון. הופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות ויוצרים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קרש חיתוך
9
חותכים ל -4 חלקים שווים, ואז חותכים אותם לשניים ליצירת 8 חלקים שווים. בעזרת הידיים מגלגלים כל נתח לכדור ומניחים על תבנית מוכנה. מכסים בבד כלים ונותנים להם לנוח במקום חמים למשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
לאחר מנוחה, אבק שוב את משטח העבודה שלך וגלגל את הכדורים לבולי עץ בגודל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
11
מניחים על תבנית האפייה המוכנה השנייה, מכסים, מחזירים למקום החם ומניחים לנוח למשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מניחים מתלה תנור אחד גבוה ואחד נמוך. מרפדים עוד 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון או נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
14
בסיר גדול מביאים לרתיחה 8 כוסות מים ואז מוסיפים את הסודה לשתייה. בקבוצות מניחים את הבצק במים ומבשלים 30 שניות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
15
בעזרת מרית מחוררת מסירים את בולי העץ ומניחים על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
16
מפזרים את בולי העץ במלח בייגלה כשהם יוצאים מהמים, כדי להבטיח את מקלות המלח. ואז לחתוך 3 חריצים אלכסוניים על גבי הלחם, לא עמוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
בייגלה
לחם
מים
מלח
17
אופים במשך 10 עד 13 דקות, מסתובבים בין המדפים העליונים והתחתונים של התנור באמצע הבישול.