קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות נקניקיות בייגלה

לחמניות נקניקיות בייגלה
המתכון בייגלה לחמניות נקניקיות יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 40 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 317 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלב, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ירקות קלויים חשיש נקניקיות, לחמניות בייגלה, ו לחמניות בייגלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים את החלב, 1/2 כוס מים, סוכר ודבש ל 105 עד 110 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים לקערה של מערבל לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
מפזרים את השמרים על תערובת המים ומחכים לפחות 10 עד 15 דקות עד שהשמרים פורחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
4
בסיר נפרד על אש בינונית מוסיפים את החמאה והשום ומבשלים עד שהחמאה נמסה והשום ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
שלב את הקמח לכל מטרה וקמח הלחם בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מוסיפים את תערובת הקמח לקערה עם השמרים הפורחים, ואז מוסיפים פנימה את תערובת החמאה המומסת והשום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים במהירות בינונית עד שהבצק התאחד והוא חלק ואלסטי במרקם ומתרחק מדפנות הקערה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מרפדים 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון. הופכים את הבצק לקרש חיתוך מקומח קלות ויוצרים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים ל -4 חלקים שווים, ואז חותכים אותם לשניים ליצירת 8 חלקים שווים. בעזרת הידיים מגלגלים כל נתח לכדור ומניחים על תבנית מוכנה. מכסים בבד כלים ונותנים להם לנוח במקום חמים למשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
לאחר מנוחה, אבק שוב את משטח העבודה שלך וגלגל את הכדורים לבולי עץ בגודל 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
11
מניחים על תבנית האפייה המוכנה השנייה, מכסים, מחזירים למקום החם ומניחים לנוח למשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מניחים מתלה תנור אחד גבוה ואחד נמוך. מרפדים עוד 2 ניירות אפייה עם מחצלות סיליקון או נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
בסיר גדול מביאים לרתיחה 8 כוסות מים ואז מוסיפים את הסודה לשתייה. בקבוצות מניחים את הבצק במים ומבשלים 30 שניות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
בעזרת מרית מחוררת מסירים את בולי העץ ומניחים על ניירות האפייה המוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
16
מפזרים את בולי העץ במלח בייגלה כשהם יוצאים מהמים, כדי להבטיח את מקלות המלח. ואז לחתוך 3 חריצים אלכסוניים על גבי הלחם, לא עמוק מדי.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
לחםלחם
מיםמים
מלחמלח
17
אופים במשך 10 עד 13 דקות, מסתובבים בין המדפים העליונים והתחתונים של התנור באמצע הבישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור