לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו
לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1782 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: אינולטיני די ויטלו אל לימון, גלילי עגל (אינוולטיני) וקפונטה, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - בראסיול די ויטלו.
הוראות
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.