קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו

לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו
לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1782 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: אינולטיני די ויטלו אל לימון, גלילי עגל (אינוולטיני) וקפונטה, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - בראסיול די ויטלו.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
5
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
10
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
13
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
15
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
17
מניחים את החלבון ואת 1/2 כוס פירורי הלחם בקערות רדודות נפרדות. מחפר את גלילי העגל תחילה דרך החלבון ואז את פירורי הלחם. מנערים עודפי פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מניחים סיר בגודל 12 אינץ ' על להבה בינונית-גבוהה ומוסיפים 1 כף חמאה ו -5 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
19
מחממים את השמן עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
20
מוסיפים את גלילי העגל ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, הופכים בזהירות בעזרת מלקחיים למטבח, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
21
מוציאים גלילי עגל לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
22
מוסיפים 1/2 כוס יין אדום 2 כפות חמאה למחבת. מבשלים עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ו 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
24
מזלפים את הרוטב מעל גלילי העגל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
25
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
26
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
27
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
29
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
30
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
31
בינתיים מחממים חלב במחבת נפרדת עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
32
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות