לחמניות עגל: אינוולטיני די ויטלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1782 קלוריות, 118 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חמאה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: לחמניות עגל עם לימון ופטריות: אינולטיני די ויטלו אל לימון, גלילי עגל (אינוולטיני) וקפונטה, ו לחמניות עגל ברוטב עגבניות - - - בראסיול די ויטלו.
הוראות
1
בסיר קטן מביאים את הבסימלה לרתיחה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מוסיפים את 2 הגבינות ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהגבינה נמסה והתערובת הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
15
מוסיפים את החלמון, שומרים את הלבן, 2 כפות פירורי לחם ומערבבים לשילוב, מקפידים לא לתת לביצה להתיישב בתחתית התבנית ולבשל. מתבלים, לפי הטעם, בפלפל ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
הניחו את קציצות העגל שטוחות על משטח עבודה נקי, כך ש -1 מהצדדים הקצרים יפנו אליכם, כלומר קציצות העגל צריכות להימתח רחוק מכם. מתבלים את שני הצדדים במלח ופלפל. מחלקים את תערובת הבסקיאמלה באופן שווה בין קציצות העגל, מורחים אותה על מרכז הבשר כך שתשאירו גבול בשר מכל הצדדים. החל מהצד הקרוב אליכם, גלגלו בזהירות את פרוסות העגל לגלילים קטנים, כמו שהייתם מגלגלים בוריטו, והקפידו לא לתת לבסימלה להחליק החוצה מהצדדים. מאובטח עם קיסמים.
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
29
בסיר בינוני מחממים חמאה עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
30
מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת אחידה. על אש בינונית מבשלים עד להזהבה בהירה, בערך 6 עד 7 דקות.
מוסיפים חלב לתערובת החמאה 1 כוס בכל פעם, מקציפים ברציפות עד לקבלת תערובת חלקה מאוד ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות ומסירים מהחום. מתבלים במלח ואגוז מוסקט ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות