אם יש לך בסביבה 40 דקות לבלות במטבח, לחמניות פאי דלעת עשויות להיות מצוינות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. לחם זה יש 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמרים, חלב, קמח ודלעת. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 22%, וזה לא כל כך מצוין. לחמניות בריוש פאי דלעת, פאי דלעת לחמניות קינמון, ו מיני דלעת פאי סהר לחמניות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים את החלב, הסוכר החום, 4 כפות החמאה והמלח ל -110 מעלות -115; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים. מערבבים תערובת חלב.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים 1-1 / 2 כוסות קמח לכל מטרה, קמח חיטה, דלעת, קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט. מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח חיטה
קינמון
דלעת
ג ' ינג ' ר
מוסקט
4
מוסיפים מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בצק
5
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
6
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
אגרוף בצק למטה. מחלקים ל -20 חלקים; מעצבים לכדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
8
מניחים בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח למשך 30 דקות או עד להכפלה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
מחממים תנור ל 375 חום. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.