לחמניות פוקצ'ה
המתכון Foccaccia לחמניות מוכן בערך 3 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל lacto אובו צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח לחם חזק, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ניו אינגלנד בסגנון נקניקיה לחמניות / לחמניות (עבור לחמניות לובסטר וכו), קרמל אגוז דלעת גלילים דביקים עם King ' s Hawaiian® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, ו לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}.
הוראות
מערבבים את הקמח, שמרים ומלח בקערת ערבוב גדולה. הפוך לטבול במרכז הקמח ויוצקים כמעט 300 מ " ל מים חמים (קרים ולא חמים) ושמן זית כף 1, עם סכין עגולה להב. ואז לערבב מספיק של המים הנותרים קצת יותר במידת הצורך, כדי לאסוף את כל פיסות יבשות בתחתית הקערה, עד התערובת מגיע יחד כמו רך, לא דביק מדי, בצק. לאסוף אותו לכדור עם הידיים.
שים את הבצק על משטח מקומח קל מאוד ללוש במשך 8-10 דקות עד שהוא מרגיש חלק וגמיש, רק הוספת מינימום של קמח נוסף במידת הצורך כדי למנוע את דבק הבצק.
מניחים את כדור הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. מכסים בקערת זכוכית הפוכה, נקייה וגדולה ועוזבים למשך 45 דקות-1 שעות או עד שמכפילים את גודלם ומרגישים קלילים וקפיציים. העיתוי יהיה תלוי בחום של החדר.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה בעדינות רק 3-4 פעמים. אתה רק רוצה לדפוק את כל בועות אוויר גדולות, כל כך יותר מדי טיפול עכשיו תאבד את הקלות doughs. צורה לכדור, ואז לכסות ולהשאיר במשך 10 דקות.
חותכים את הבצק ל -10 חתיכות אפילו. לעצב כל אחד לכדור ולהושיב אותם על 2 אפיית גיליונות אפייה מרופדת קלף. מכסים במגבת תה יבשה נקייה ויוצאים למשך 40-45 דקות, או עד לגודל כפול.
סיום על ידי שימוש באצבעות שלך לחץ על הזחה רחבה באמצע כל גליל. לפזר על פלפלים קלויים, גבינה וזיתים לחיצה למטה די בחוזקה לתוך הכניסות, לסיים עם טיל.
טפטוף עם רוב השמן שנותר מעורבב עם קמצוץ טוב של אורגנו מיובש. עונה.
שים פח קלייה בתחתית התנור 20 דקות לפני מוכן לאפות ולחמם תנור 230c / 210c מאוורר / גז
לשים את הלחם עלה בתנור, בזהירות לשפוך על 250 מ " ל מים קרים לתוך בדיל קלייה (זה יהיה לשרוק וליצור פרץ של קיטור כדי לתת לך קרום פריך), ואז להוריד את החום 220c/200c מאוורר / גז
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.
הסר להתקרר על מתלה תיל. אם אתה הקש על החלק התחתון של כיכר אם צריך להיות מוצק ונשמע חלול. כאשר אפוי, טפטוף עם קצת שמן זית נוסף.