לחמניות פיצה פפרוני
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות פיצה פפרוני, לחמניות פיצה פפרוני, ו לחמניות פיצה פפרוני.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הפפרוני, הפטריות, הפלפל הירוק, גבינת הפרמזן ותיבול הפיצה.
הניחו עטיפת אגרול על משטח עבודה כשנקודה פונה אליכם; הניחו חתיכת גבינת חוט ליד הפינה התחתונה. למעלה עם כ -2 כפות תערובת פפרוני.
מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי. בעזרת מברשת מאפה הרטיבו את הפינה העליונה במים; מגלגלים היטב לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות, הגבינה והמילוי.
במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק, מחממים שמן ל-375 עם מטען. מטגנים לחמניות ביצה, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.