קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות14
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות פיצה פפרוני

לחמניות פיצה פפרוני
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות פיצה פפרוני, לחמניות פיצה פפרוני, ו לחמניות פיצה פפרוני.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את הפפרוני, הפטריות, הפלפל הירוק, גבינת הפרמזן ותיבול הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תיבול פיצהתיבול פיצה
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הניחו עטיפת אגרול על משטח עבודה כשנקודה פונה אליכם; הניחו חתיכת גבינת חוט ליד הפינה התחתונה. למעלה עם כ -2 כפות תערובת פפרוני.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מקפלים את הפינה התחתונה מעל המילוי. מקפלים את הצדדים לכיוון המרכז מעל המילוי. בעזרת מברשת מאפה הרטיבו את הפינה העליונה במים; מגלגלים היטב לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות, הגבינה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
במחבת חשמלית או בטיגון שומן עמוק, מחממים שמן ל-375 עם מטען. מטגנים לחמניות ביצה, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מגישים עם רוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.