לחמניות פרמזן קייזר
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קיצור ירקות nonhydrogenated, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות פרמזן קייזר, לחמניות קייזר, ו לחמניות קייזר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לפזר שמרים במים חמים.
בואו לשבת עד בועות תערובת, על 10 דקות. (אם התערובת לא בועה, או שהנוזל לא היה בטמפרטורה הנכונה או השמרים ישנים.)
מוסיפים 1 1/2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס של פרמזן, מלח, סוכר, וקיצור לתערובת שמרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב.
הוסף 1 ביצה לבן ומערבבים עד משולב לחלוטין.עם ריצת מיקסר, מפזרים לאט בקמח שנותר כמה כפות בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה במסה אחת, כ -5 דקות. המשך לערבב בצק עד חלקה וגמיש, על 8 עד 10 דקות יותר.שמן קל קערה גדולה עם 1 כפית של שמן צמחי.
מניחים בצק בקערה ולהפוך מעיל בשמן. מכסים במגבת לחה ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, שמן תבנית אפייה עם הנותרים 2 כפיות שמן ולהניח בצד.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח נקי. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות (כל כ 4 1/2 אונקיות) וצורה ל 12 אינץ ropes.To ליצור גליל, לקשור חבל אחד לתוך קשר רופף; אתה רוצה 3 אינץ '"זנבות" משני צדי הקשר. קח את הזנב כי הוא על גבי, לעטוף אותו מתחת לקשר, ואז לדחוף אותו דרך החור המרכזי. הבא את הזנב השני מעל הקשר ודחוף אותו למטה דרך החור המרכזי. הגליל שנוצר יהיה קשר משוכלל שייראה אותו הדבר על גבי ותחתיתו. חזור על טופס 6 לחמניות.
מקום לחמניות כ -3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת, לכסות במגבת לחה, ולתת לעלות עד נפוחה וכ 1 1/2 פעמים גדול יותר, כ 45 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה אחד באמצע והשני בתחתית.
מניחים גיליון אפייה מתכת על המדף התחתון.
מערבבים ביצה לבן שנותר עם מים קרים בקערה קטנה עד בשילוב שווה.
מברשת צמרות של לחמניות עם ביצה לשטוף, מפזרים באופן שווה עם פרג זרעים הנותרים 1 כף פרמזן, ומניחים על תבנית אפייה.
מניחים קוביות קרח על תבנית האפייה שחוממה מראש, ומיד מניחים גיליון אפייה עם לחמניות על המדף העליון.
אופים עד לטמפרטורה הזהב והפנימי מגיע 88°, כ 20 דקות.
העברת לחמניות מתלה תיל להתקרר לפחות 30 דקות.