קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות פרמזן קייזר

לחמניות פרמזן קייזר
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קיצור ירקות nonhydrogenated, חלבונים ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות פרמזן קייזר, לחמניות קייזר, ו לחמניות קייזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, לפזר שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו לשבת עד בועות תערובת, על 10 דקות. (אם התערובת לא בועה, או שהנוזל לא היה בטמפרטורה הנכונה או השמרים ישנים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות של הקמח, 1/4 כוס של פרמזן, מלח, סוכר, וקיצור לתערובת שמרים ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
הוסף 1 ביצה לבן ומערבבים עד משולב לחלוטין.עם ריצת מיקסר, מפזרים לאט בקמח שנותר כמה כפות בכל פעם, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה במסה אחת, כ -5 דקות. המשך לערבב בצק עד חלקה וגמיש, על 8 עד 10 דקות יותר.שמן קל קערה גדולה עם 1 כפית של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
סיגליותסיגליות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מניחים בצק בקערה ולהפוך מעיל בשמן. מכסים במגבת לחה ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בינתיים, שמן תבנית אפייה עם הנותרים 2 כפיות שמן ולהניח בצד.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח נקי. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות (כל כ 4 1/2 אונקיות) וצורה ל 12 אינץ ropes.To ליצור גליל, לקשור חבל אחד לתוך קשר רופף; אתה רוצה 3 אינץ '"זנבות" משני צדי הקשר. קח את הזנב כי הוא על גבי, לעטוף אותו מתחת לקשר, ואז לדחוף אותו דרך החור המרכזי. הבא את הזנב השני מעל הקשר ודחוף אותו למטה דרך החור המרכזי. הגליל שנוצר יהיה קשר משוכלל שייראה אותו הדבר על גבי ותחתיתו. חזור על טופס 6 לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מקום לחמניות כ -3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת, לכסות במגבת לחה, ולתת לעלות עד נפוחה וכ 1 1/2 פעמים גדול יותר, כ 45 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולסדר מתלה אחד באמצע והשני בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
מניחים גיליון אפייה מתכת על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
מערבבים ביצה לבן שנותר עם מים קרים בקערה קטנה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מברשת צמרות של לחמניות עם ביצה לשטוף, מפזרים באופן שווה עם פרג זרעים הנותרים 1 כף פרמזן, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
מניחים קוביות קרח על תבנית האפייה שחוממה מראש, ומיד מניחים גיליון אפייה עם לחמניות על המדף העליון.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
11
אופים עד לטמפרטורה הזהב והפנימי מגיע 88°, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
12
העברת לחמניות מתלה תיל להתקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה