ריגטוני עם בזיליקום פסטו
Rigatoni עם בזיליקום פסטו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 436 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי בזיליקום, חתיכות אגוז, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ריגטוני עם חצילים ובזיליקום, Rigatoni עם שרימפס, קלמרי ובזיליקום, ו ריגטוני אפוי עם פנקטן ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא במים.
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים על חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 14 עד 16 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני. בעוד המים מתחממים והפסטה מתבשלת, המשיכו עם המתכון להכנת הפסטו.
כדי למדוד בזיליקום, בחוזקה לארוז עלי בזיליקום לתוך כוס מדידה. השתמש בכוס מדידה למדידת מרכיבים יבשים. יש לשטוף את עלי הבזיליקום במים קרים, ולייבש ביסודיות עם מגבת נייר או מגבת מטבח יבשה ונקייה. מקלפים את שיני השום.
במעבד מזון או בלנדר, מניחים את עלי בזיליקום, שום, גבינה, שמן וצנוברים. מכסים ומעבדים, עוצרים מדי פעם כדי לגרד צדדים עם מרית גומי, עד חלקה.
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
יוצקים את הפסטה במסננת לנקז, ומניחים בקערת הגשה גדולה או בחזרה בתנור ההולנדי. מיד לשפוך את הפסטו על הפסטה החמה, ולזרוק עד הפסטה מצופה היטב.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת נוספת אם תרצה.