לחמניות קינמון הדלעת של Kelsandra עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 478 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, התאדה חלב, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לחמניות קינמון דלעת עם מייפל קינמון ציפוי גבינת שמנת, וידוי # 136: לא יכולתי להתאפק ... דלעת ספייס לחמניות קינמון עם קינמון גבינת שמנת קינמון טפטוף, ו לחמניות קינמון דלעת.
הוראות
1
יוצקים את המים החמים לתוך קערת ערבוב גדולה, ומפזרים שמרים על המים. אפשר לעמוד עד השמרים מתחילים ליצור קצף שמנת, 5 עד 10 דקות. מערבבים בחלב מתאדה, סוכר לבן, דלעת, שמן זית וביצה.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מערבבים עד משולב היטב.
3
מערבבים ב 2 כפיות של תבלין פשטידת דלעת, ולאחר מכן מוסיפים כ 5 כוסות קמח, או לפי הצורך כדי להפוך את הבצק נוקשה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. הבצק יהיה מעט דביק. טופס את הבצק לתוך כדור, במקום לתוך קערה משומנת, לכסות עם מטלית, ולתת לעלות במקום חם במשך כ 45 דקות. (הבצק יעלה, אבל זה לא יכפיל.)
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'