לחמניות קיץ בסגנון וייטנאמי עם רוטב בוטנים הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 193 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך חמאת בוטנים שמנת, רסק צ'ילה-שום, רוטב הויסין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. האוכל הביא לך אותו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחמניות קיץ בסגנון וייטנאמי עם רוטב בוטנים, לחמניות קיץ בסגנון וייטנאמי עם שרימפס או טופו, ו לחמניות סלט ויאטנמית עם רוטב בוטנים.
הוראות
1
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית; להפריש.עבור לחמניות הקיץ: להביא סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בהיר ופשוט אטום, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
מסננים במסננת ולהפעיל מתחת למים קרים עד קריר. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר ומניח על קרש חיתוך.מחזיק את הסכין שלך במקביל ללוח החיתוך, חצי כל שרימפס אופקית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
מים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מגבות נייר
מסננת
סכין
4
מניחים בקערה בינונית, מכסים בניילון נצמד, ומקררים.מבשלים את אטריות האורז על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
לנקז ולהניח בצד.
6
מניחים את כל המרכיבים במיכלים נפרדים ומסדרים אותם בסדר הבא סביב משטח עבודה: עטיפות נייר אורז, שרימפס, אטריות אורז, נבטי שעועית, מנטה, בזיליקום, כוסברה, סראנו (אם באמצעות), מלפפון, בצל ירוק, חסה.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
אטריות אורז
עטיפות רול האביב
בצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברה
מלפפון
חסה
שרימפס
באזיל!
מנטה
7
מניחים מגבת מטבח נקייה ולחה על משטח עבודה. ממלאים מחבת בינונית או צלחת רחבה, רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק את עטיפות נייר האורז עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, לחלוטין לטבול את העטיפה עד שהוא רך וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מחבת
8
הסר את העטיפה מהמים והנח אותה על המגבת.עבודה במהירות, להניח חצאי שרימפס 3 בשורה, בצד לחתוך למעלה, ממש מעל מרכז העטיפה, משאיר על 1 אינץ ' של מקום בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
מים
9
שכבה של 1/4 כוס של אטריות אורז על השרימפס, ואחריו כמה נבטי שעועית, 2 של עלי נענע, 2 של עלי בזיליקום, 1 sprig של כוסברה, ו 2 חתיכות של סראנו, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
נבטי שעועית
אטריות אורז
מנטה
עלי וגבעולי כוסברה
שרימפס
10
מקום 4 של מקלות מלפפון ו 2 של חתיכות בצל ירוק משני צדי ערימת אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
בצל ירוק
פסטה
11
מגלגלים חתיכת חסה אחת לצורת סיגר ומניחים אותה על ערימת האטריות. מקפלים את החצי התחתון של עטיפת נייר האורז על המילוי. מחזיק את כל הדבר בחוזקה במקום, לקפל את הצדדים של העטיפה ב. לאחר מכן, לחיצה חזקה למטה כדי להחזיק את הקפלים במקום, לגלגל את העטיפה כולה אופקית למעלה מלמטה למעלה. סובב את הגליל כך שהתפר פונה כלפי מטה ושורת החסילונים פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
חסה
פסטה
שרימפס
גלול
12
מניחים אותו על תבנית אפייה מעוטרת ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. חזור עם העטיפות והסתימות שנותרו. השאירו 3/4 אינץ ' בין כל גליל קיץ על הסדין כך שהם לא נדבקים זה לזה, ולהחליף את המים במחבת או צלחת עם מי ברז חמים לפי הצורך. אם לא משרת מיד, לשמור את גלילי הקיץ מכוסה היטב בניילון נצמד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
מחבת
13
מגישים עם רוטב בוטנים לטבילה.זיווג משקאות: תומאס פוגרטי מונטריי גוורצטרמינר, קליפורניה. Gewürztraminers יכול להיות יינות מזון נהדר, כל עוד הם לא יותר מדי מבושם ופרחוני. לכן זה יכול להיות טוב ללכת עם עולם חדש Gewürz מעל אלזסי. יין זה מהחוף המרכזי של קליפורניה יש טעמים יפים של ג ' ינג 'ר, פרחים לבנים, וליצ' י שעושים רדיד נחמד עבור גלילי הקיץ המגעילים האלה.