קושימומחה
מוכן ב38 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

לחמניות שיבולת שועל מייפל באיכות מסעדה

לחמניות שיבולת שועל מייפל באיכות מסעדה
לחמניות שיבולת שועל מייפל באיכות מסעדה יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. . זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. אם יש לך סוכר, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פסטה נקניק מחבת עם תרד: איכות המסעדה בתוך 30 דקות, עוגיות שיבולת שועל מייפל, ו עוגיות מייפל-שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה חובה כבדה עם נייר קלף. כדי להכין פירות, לכסות עם מים רותחים ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ניקוז ויבש עם נייר גרירה.
3
במידה של שתי כוסות, מערבבים יחד את הביצה, חלב חמאה ווניל, סירופ מייפל ותמצית מייפל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מייפלתמצית מייפל
סירופ מייפלסירופ מייפל
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ביצהביצה
4
בקערת מעבד מזון, מניחים את הקמח, שיבולת שועל, עמילן תירס, אבקת אפייה, סודה, מלח וסוכר. תהליך בקצרה כדי למזג מרכיבים. זרוק ב נתחי חמאה ודופק לחתוך פנימה עצור כאשר יש לך תערובת גסה, גרגירית. לחלופין אתה יכול לעשות את זה על ידי היה עם בלנדר מאפה או שני סכינים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
שיבולת שועלשיבולת שועל
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
הסר תערובת לקערת ערבוב גדולה. הפוך גם במרכז. מערבבים בתערובת חמאה / ביצה. להתמזג דובדבנים יבשים. מערבבים עם מזלג לעשות בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
להתברר משטח עבודה מקומח קלות ללוש רק כדי לקבל בצק מלוכד מעט. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות בגודל שווה. לטפוח כל חתיכה לתוך מעגל 8 עד 10 אינץ', 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
חותכים כל מעגל לשמונה טריזים.
8
מניחים על תבנית אפייה. צבע צמרות עם ביצה מוכה ומקשטים עם כ 1 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור