לחמניות שיפון מעושנות
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. גשו לסופר וקנו שבבי עץ, מים, פתיתי תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לחם שיפון דניname, ברווז מעושן עם לחמניות מאודות סיניות, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הכל מים, שמרים, חמאה, קמח שיפון, קמח לחם, פתיתי תפוחי אדמה, ומלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק, מערבבים על מהירות נמוכה עד רק בשילוב (כ -30 שניות), לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לנוח 20 דקות.
לאחר 20 דקות, ללוש על מהירות נמוכה עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 2 דקות.
מוסיף את שמן הזית ואת זרעי קימל ולהמשיך ללוש עד שהם משולבים באופן מלא. מכסים את הבצק ולתת לו לנוח עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה.
כאשר הבצק הוכפל, קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. ללוש אותו בקצרה, ולאחר מכן לחלק אותו 12 חתיכות שוות. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומניח אותם על תבנית אפייה אחת שיתאים לתוך המעשן שלך (מחבת רבע גיליון נכנס שלי) עבור לחמניות מתפרקות, או על שני גיליונות אפייה עבור לחמניות בודדות.
מכסים את הלחמניות בניילון נצמד ומניחים בצד עד שכמעט הוכפלו בגודלם, כ-25 דקות. בינתיים, להכין את המעשן שלך להשרות שבבי העץ שלך על פי הוראות היצרן. הגדר את הטמפרטורה עבור 135°.
כאשר הבצק כמעט הוכפל, לחשוף אותו ולאפות אותו במעשן שלך עד הבצק הוא זהב קל מבושל דרך, כ 45 דקות.
הסר את הלחמניות מהמעשן, והסר אותם מהמחבת כדי להתקרר על מדף.