קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחמניות תפוחי אדמה

לחמניות תפוחי אדמה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, רולים תפוחי אדמה עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-32 מנות. תמורת 11 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בלחם זה יש 92 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מים, סוכר, קמח ושמרים בעלי עלייה מהירה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה ובצל ירוק , מרק תפוחי אדמה אפויים טעונים עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות ולחמניות קייל .

הוראות

1
ציוד מיוחד: 2 (9 אינץ') תבניות עוגה עגולות או מרובעות
2
מבשלים את תפוחי האדמה במיקרוגל על HIGH עד שהוא רך והוא נסחט בקלות, באמצעות ההגדרה המיועדת לתפוחי אדמה אפויים, או עד 15 דקות. מקלפים ומעבירים את תפוחי האדמה החמים דרך סיר תפוחי אדמה או טחנת מזון לתוך קערה גדולה. (צריך לקבל 1 כוס מחית תפוח אדמה.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כוסות קמח לכל מטרה1/4 עד 1/2 כוסות קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
מערבבים את המים החמים, הביצים, מחצית מהסוכר והשמרים לתוך תפוח האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
מים חמים (115 מעלות פרנהייט)מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
שמרים בעלי עלייה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)שמרים בעלי עלייה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מוסיפים 2 כוסות מהקמח והמלח ומערבבים בעזרת כף עץ לקבלת בצק דביק ומדובלל. מכסים את הקערה היטב בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו, כ-1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים את החמאה עם 1/3 כוס הסוכר הנותרת במיקסר עומד עם חיבור ההנעה עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. עוברים לוו הבצק ומוסיפים את הבצק שתפוח לחמאה המוקרמת. ממשיכים לערבב על נמוך עד שהחמאה והבצק מתאחדים, כדקה. (עצרו את המיקסר וגרדו את הקערה במידת הצורך; הבצק יהיה דביק מאוד.) הוסיפו בהדרגה את 2 1/4 כוסות הקמח הנותרות, כ-1/4 כוס בכל פעם, כדי ליצור בצק שאגי שמתרחק ממנו הצד של הקערה. המשך ללוש במהירות בינונית עד שהבצק חלק אך עדיין דביק, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים ביד עד שהבצק חלק ואינו דביק יותר, עוד 1-2 דקות. (אם הבצק עדיין דביק, מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס קמח.) יוצרים מהבצק כדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מברישים קערה גדולה בחמאה והופכים את הבצק בקערה לציפוי קל. מכסים היטב את הקערה בניילון נצמד, משרטטים עיגול בגודל הבצק על הניילון ורשמים את השעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו, כ-1 1/2 שעה.
9
חמאה בנדיבות שתי תבניות עוגה עגולות או מרובעות בגודל 9 אינץ'. הוציאו את הבצק מהקערה וטפחו למלבן בגודל של כ-16 על 8 אינצ'ים, דוחפים בעדינות החוצה את עודפי האוויר. מחלקים את הבצק ל-32 חלקים שווים, בערך גרם כל אחד, בעזרת גלגל פיצה או מגרד ספסל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
(אם אין לכם אבנית, חלקו את הבצק לשניים לאורך, ואז לשניים לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
11
חותכים כל אחד מארבעת החלקים הללו ל-8 גלילים שווים בגודלם.)
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
תוחבים את שולי הבצק מתחת כדי ליצור לחמניות עגולות ומניחים אותן עם התפר כלפי מטה בתבנית המוכנה, ומשאירים מעט מרווח בין כל גליל. (ראה הערת הטבח) מכסים את התבנית בניילון נצמד בחמאה ומניחים בצד במקום חמים עד שהלחמניות עולות כמעט עד שפת התבנית ומכפילות את נפחן יותר מהכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מקמו מתלה במרכז התנור וחממו מראש ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
אופים לחמניות עד להזהבה ותפוחות, ומדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז הלחמניות רושם 190 מעלות צלזיוס, כ-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מוציאים לחמניות מהתנור ומברישים במהירות את החלק העליון בחמאה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מבשלים את הלחמניות במחבת כ-10 דקות לפני שהופכים אותן על רשת בחתיכה אחת. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מגישים חם או בטמפרטורת החדר בחתיכה אחת או מפורקים כלחמניות אישיות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי