לחמניית הבטטה של סבתא פונדליק
לחמניית הבטטה המתוקה של סבתא פונדליק יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, חמאה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחמניית בטטה, Pone בטטה (בליז), ו Jazz Fest Sweet Potato Pone.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
הכה את החמאה, סוכר, דבשה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח יחד בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, תמצית וניל, ביצים, וחלב התאדה עד מעורבב באופן שווה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז, ואת החלק העליון של לחמניה זהובה, על 1 שעה.