קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

לחמניית הבטטה של סבתא פונדליק

לחמניית הבטטה של סבתא פונדליק
לחמניית הבטטה המתוקה של סבתא פונדליק יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, חמאה, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחמניית בטטה, Pone בטטה (בליז), ו Jazz Fest Sweet Potato Pone.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הכה את החמאה, סוכר, דבשה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח יחד בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים, תמצית וניל, ביצים, וחלב התאדה עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז, ואת החלק העליון של לחמניה זהובה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן