אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Junior League of Palo Alto Sour Cream Coffee Cake, ליגת הנוער חג המולד קוסמופוליטן, ו עוגת קפה שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס את שש חללים של מחבת Bundt מיני (4×2 אינץ') עם
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמחת בייקר. לחלופין, קו על 8 או 9 כוסות מאפין ג 'מבו עם ספינות רדיד 3 1/2 אינץ' של ריינולד.הכן תערובת אגוז ראשונה. מערבבים יחד אגוזים, סוכר חום וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מערבבים יחד את קמח העוגה מנופה, אבקת אפייה ומלח ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, קרם חמאה וסוכר באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קמח עוגה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את הביצה ומכה עד incorporated. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית ערבוב או מגרד גומי עד שהוא מעורבב.כף על כף תערובת האגוזים לתוך חלל של כל מחבת Bundt. כפית שלוש כפות גדושות בנדיבות (זה עבה!) של הבלילה על האגוזים. זה צריך לבוא על חצי מלא. אם אתה משתמש כוסות מאפין ג ' מבו, מפזרים כף של תערובת האגוזים על החלק התחתון של כל כוס, ואז שכבה עם כף גדושה (או 2 רמה) כפות של הבלילה, עוד כפית של אגוזים וכף לערום הסופי של הבלילה (זה עבה).
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
Kugelhopf Pan
6
אופים במשך 28 עד 30 דקות ב 325 F. או עד עוגות להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר במשך כ 5 דקות, ואז להתהפך מחבת ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
טפטוף עם זיגוג אם desired.To הפוך זיגוג, להמיס 1 כף חמאה בקערה קטנה או 2 כוס נוזל מדידה כוס (כגון Pyrex). מערבבים ב 1 כוס סוכר של ממתקים, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כפית וניל 1 כפית מים. מערבבים היטב ולשמור הוספת מים 1 כפית בכל פעם ערבוב עם מזלג עד הדובדבן הוא דק מספיק כדי לטפטף אבל לא כל כך דק שהוא זורם בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב