קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ליידיפינגר לימון טורט

ליידיפינגר לימון טורט
Ladyfinger Lemon Torte דורש כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 313 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קליפת לימון, מיץ לימון, שמנת כבדה והקצפת. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 17% . מתכונים דומים: קינוח לימון ליידיפינגר , קינוח לימון ליידיפינגר , ועוגת גבינה ללא אפייה לימון ליידיפינגר .

הוראות

1
בסיר כבד מערבבים חלמונים, 1-1/4 כוסות סוכר, מיץ לימון וחלבונים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 8-10 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות או שהיא סמיכה מספיק כדי לצפות כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות לימון ועלי נענע טרייםפרוסות לימון ועלי נענע טריים
לימון ועלי נענע טרייהלימון ועלי נענע טרייה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה קליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים לקערה, לוחצים ניילון נצמד על משטח הרפרפת. מצננים 2-3 שעות או עד להתייצבות חלקית.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בקערה גדולה מקציפים שמנת במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה את הקצפת לתוך תערובת הלימון המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסדרים 24 אצבעות מסביב לקצה של 9 אינץ' לא משומן. תבנית קפיצית. מסדרים 16 ליידיפינגרס בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
מורחים במחצית מתערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
שכבה עם ladyfinger הנותרים; מעל את יתרת תערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מכסים ומקפיאים ללילה.
9
מוציאים מהמקפיא 5 דקות לפני החיתוך.
10
מסירים את דפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מקשטים בפלחי לימון ונענע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טורט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.