קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ליים & עוגת זנגביל רסס

ליים & עוגת זנגביל רסס
ליים & עוגת זנגביל טפטוף הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם זנגביל טחון, קוקוס מיובש, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה, פטל אוכמניות ליים טפטוף עוגה, ו עוגת מפתח ליים קפה עם טפטוף שוקולד לבן.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה ומקווים את הבסיס ואת הקצוות של פח כיכר 900 גרם עם רצועת אפייה בחמאה. שמנת את החמאה ואת גלגלית סוכר יחד עד ממש חיוור, אור ורך. מגררים את ההתלהבות מ 3 של לימונים ולהוסיף לתערובת. בהדרגה להוסיף את הביצים, ערבוב היטב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(קיבלר)(קיבלר)
3
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, זנגביל טחון וקמצוץ מלח. באמצעות כף מתכת גדולה, לקפל לתוך תערובת העוגה עם קוקוס וג ' ינג ' ר גזע קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים את החלב ומיץ מ 2 של לימונים ומערבבים עד חלקה. כפית את התערובת לתוך פח מוכן ורמת התפשטות באמצעות סכין צבעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעיםסכין צבעים
5
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 1 hr-1 hr 15 דקות, או עד חום זהוב שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגה צריך לצאת נקי. מגניב את העוגה בפח במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
השתמש שיפוד עץ לעשות חורים בכל רחבי החלק העליון של העוגה. בינתיים, מערבבים את מיץ הלימון שנותר עם הסוכר המגורען וסירופ זנגביל גזע. לאט כפית את תערובת הסוכר מעל החלק העליון של העוגה החמה ולהשאיר את הפח עד קר לחלוטין. למעלה עם ג ' ינג ' ר קצוץ גבישי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "