ליים ועוף כוסברה
ליים ועוף כוסברה דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 430 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עוף, שיני שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ליים ועוף כוסברה, כוסברה בגריל ועוף ליים, ו כוסברה ליים רגלי עוף בגריל.
הוראות
ראשית, spatchcock העוף כך שהוא ישב שטוח על הברביקיו. כל זה אומר הוא באמצעות זוג מספריים מטבח או סכין מטבח חדה לחתוך את כל צד של האף פרסונס כדי להסיר לחלוטין את עמוד השדרה. לאחר מכן, מניחים את העוף, השד בצד למעלה, על קרש חיתוך לדחוף למטה קשה לשטח עם הידיים. השתמשו בסכין חדה כדי לעשות הרבה חתכים עמוקים בעוף, כשלושה בכל שד ושניים בכל רגל.
במכתש ועלי, למחוץ את השום ופלפל יחד כדי להדביק אפור, רגשני. מערבבים את מיץ הסיד לתוך הדבק, ואז כוסברה קצוצה.
שים את העוף בצלחת ולעסות את המרינדה לתוך העוף. מכסים בסרט נצמד ומקררים לפחות 2 שעות, אבל רצוי בין לילה.
כדי לבשל את העוף, תדליק את הברביקיו. כשהלהבות דועכות והגחלים חמות וזוהרות, הניחו את העוף על האש, עור כלפי מעלה, ומפזרים מלח. אתה תתפתה להמשיך לדרבן אותו ולהרים אותו, אבל להשאיר אותו לבד. לאחר 25 דקות, העוף ייראה כמו מבושל דרך, אבל להעיף אותו ולתת את צד העור 10 דקות לחום. הרם את העוף על קרש חיתוך ולהשאיר לנוח לכמה דקות.
עכשיו אתה יכול לגלף כמקובל אבל אני רוצה לקבל סכין קצבים ולחתוך אותו ישר למטה לפרוסות עבות. ערימת אותו על מגש ומגישים מפוזר עם כוסברה טרי פלחי ליים.