קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

לילה לזניה ים תיכונית

לילה לזניה ים תיכונית
אם יש לך מים, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו לזניה טורקיה לילה עם ירקות, לזניה לארוחת בוקר עם נקניק וגבינה בן לילה + בגידה, ו לזניה מהירה ופשוט באביב מחבת לזניה עם בעיטה ים תיכונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה, זיתים ומים; להתמזג היטב. בקערה בינונית נוספת, מערבבים היטב גבינת ריקוטה, מיץ לימון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב פסטהרוטב פסטה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית או מחבת לזניה, להפיץ 1 כוס תערובת רוטב פסטה. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות, חצי מתערובת גבינת ריקוטה, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת פטה וכל התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חזור על שכבות עם תערובת רוטב 1/2 כוס, הנותרים 4 אטריות, 1 כוס גבינת מוצרלה הנותרים, תערובת ריקוטה הנותרים, גבינת פטה הנותרים ותערובת רוטב הנותרים. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מקררים לפחות 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 177°. Uncover תבנית אפייה; אופים 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
אופים, חשופים, 15 עד 20 דקות נוספות או עד התבשיל מבעבע, אטריות רכות, גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.