אם יש לך מים, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו לזניה טורקיה לילה עם ירקות, לזניה לארוחת בוקר עם נקניק וגבינה בן לילה + בגידה, ו לזניה מהירה ופשוט באביב מחבת לזניה עם בעיטה ים תיכונית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה, זיתים ומים; להתמזג היטב. בקערה בינונית נוספת, מערבבים היטב גבינת ריקוטה, מיץ לימון ואורגנו.
ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית או מחבת לזניה, להפיץ 1 כוס תערובת רוטב פסטה. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות, חצי מתערובת גבינת ריקוטה, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת פטה וכל התרד.