קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

לילה לזניה ים תיכונית

לילה לזניה ים תיכונית
אם יש לך מים, גבינת מוצרלה, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו לזניה טורקיה לילה עם ירקות, לזניה לארוחת בוקר עם נקניק וגבינה בן לילה + בגידה, ו לזניה מהירה ופשוט באביב מחבת לזניה עם בעיטה ים תיכונית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב רוטב פסטה, זיתים ומים; להתמזג היטב. בקערה בינונית נוספת, מערבבים היטב גבינת ריקוטה, מיץ לימון ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב פסטהרוטב פסטה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ב ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית או מחבת לזניה, להפיץ 1 כוס תערובת רוטב פסטה. למעלה עם 4 אטריות לא מבושלות, חצי מתערובת גבינת ריקוטה, חצי גבינת מוצרלה, חצי גבינת פטה וכל התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
חזור על שכבות עם תערובת רוטב 1/2 כוס, הנותרים 4 אטריות, 1 כוס גבינת מוצרלה הנותרים, תערובת ריקוטה הנותרים, גבינת פטה הנותרים ותערובת רוטב הנותרים. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מקררים לפחות 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים תנור ל 177°. Uncover תבנית אפייה; אופים 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
6
אופים, חשופים, 15 עד 20 דקות נוספות או עד התבשיל מבעבע, אטריות רכות, גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.