לילה קינמון-צימוקים מערבולת לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם מערבולת קינמון וצימוקים לילה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 506 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קיצור, אבקת אפייה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-25 דקות. . נסו קינמון צימוקים מערבולת לחם, קינמון מערבולת צימוקים לחם, ו קינמון צימוקים מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב קמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה.
חותכים בקיצור עד תערובת דומה פירורים גס.
מוסיפים תערובת שמרים וחמאה; מערבבים היטב עד שהבצק מתחבר. הבצק יהיה רך במקצת.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים, ומקררים בין לילה.
למחרת בבוקר, או כאשר אתה מוכן לאפות את הלחם שלך, להוציא את הבצק שלך ללוש קצת קמח.
תן לבצק לשבת בטמפרטורת החדר למשך 45 דקות. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
לחץ את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן.
מברשת את פני השטח עם חמאה מומסת ומפזרים את הסוכר, קינמון וצימוקים.
מגלגלים בצק ומניחים, תופרים, על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 35 דקות, או עד לתחתית כיכר נשמע חלול כאשר טפח.