לימון-בזיליקום עוף-סלט פסטה
סלט עוף-בזיליקום לימון-פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבעולי אספרגוס, עוף, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו סלט פסטה בזיליקום לימון, סלט פסטה בזיליקום לימון, ו פסטה עוף בזיליקום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא במים.
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים מעל חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 9 עד 11 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני. בעוד מים הוא חימום ופסטה הוא בישול, להמשיך עם מתכון.
לשבור ולזרוק את הקצוות הקשים של גבעולי אספרגוס שבו הם הצמד בקלות; לשטוף אספרגוס.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ ' כדי למדוד 2 כוסות.
הוסף אספרגוס לפסטה במהלך 2 עד 3 דקות האחרונות של בישול.
חותכים את העוף לקוביות 1/2 אינץ ' כדי למדוד על 2 כוסות. קרע את עלי הבזיליקום לאורך לרצועות צרות.
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
יוצקים פסטה ואספרגוס במסננת לנקז. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
בכוס גדולה או קערת פלסטיק, לזרוק פסטה, אספרגוס ועוף. מערבבים שום, בזיליקום, גבינה, שמן וקליפת לימון. מכסים בניילון נצמד; מקררים 1 עד 2 שעות או עד שמצוננים.