בננות פוסטר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר II, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
תוסיף את הסוכר החום. מערבבים יחד ומבשלים דקה או שתיים.
יוצקים את השמנת ומערבבים אותו כדי לשלב.
לקלף את הבננות ולפרוס אותם על ההטיה בתוך הקליפה. זרוק את הפרוסות למחבת. לאחר מכן, מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים אותם לרוטב. ואז-וזה המקום שבו אתה צריך להיות קצת זהיר-מערבבים ברום.
תן לו להתחיל לבעבע, ולאחר מכן בזהירות להשתמש מצית ארוך כדי להצית אותו. (הקפד שיהיה מכסה שימושי במקרה שאתה צריך לכבות את הלהבה.)
תן לאש לשרוף ולצאת (זה ייקח רק כ -30 שניות בערך), ולאחר מכן מערבבים בקינמון בסוף. אתה יכול גם לבשל את התערובת מבלי flambing זה.
כפית אותו על כמה כפות של גלידת וניל וליהנות מיד.
בננות כפיות מטפחות על לחם מטוגן, וופלים או קרפים. תחליפי אפרסקים, אגסים או דובדבנים לבננות. כמובן, אז זה כנראה לא ייחשב בננות פוסטר.