קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

בננות פוסטר

בננות פוסטר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר II, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תוסיף את הסוכר החום. מערבבים יחד ומבשלים דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
4
יוצקים את השמנת ומערבבים אותו כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
5
לקלף את הבננות ולפרוס אותם על ההטיה בתוך הקליפה. זרוק את הפרוסות למחבת. לאחר מכן, מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים אותם לרוטב. ואז-וזה המקום שבו אתה צריך להיות קצת זהיר-מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
רוטברוטב
אגוזיםאגוזים
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
תן לו להתחיל לבעבע, ולאחר מכן בזהירות להשתמש מצית ארוך כדי להצית אותו. (הקפד שיהיה מכסה שימושי במקרה שאתה צריך לכבות את הלהבה.)
7
תן לאש לשרוף ולצאת (זה ייקח רק כ -30 שניות בערך), ולאחר מכן מערבבים בקינמון בסוף. אתה יכול גם לבשל את התערובת מבלי flambing זה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
8
כפית אותו על כמה כפות של גלידת וניל וליהנות מיד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת ונילגלידת וניל
9
בננות כפיות מטפחות על לחם מטוגן, וופלים או קרפים. תחליפי אפרסקים, אגסים או דובדבנים לבננות. כמובן, אז זה כנראה לא ייחשב בננות פוסטר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
בננהבננה
אפרסקאפרסק
קרפיםקרפים
אגסאגס
טוסטטוסט

ציוד

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את הלבקן הפבלאיסט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
הלבקן הפבלאיסט
הלבקן הפבלאיסט
אפרסקים בהירים עם לימון לימון לימון לימון ליים יהיה להמריץ אותך, כמו אשכולית מתמצת את כל החושים שלך. יערה מוסיפה חיך אמצע עגול, בעוד חומציות בהירה שומרת על אור היין ומחמאות התסיסה, מושלם עבור מרגיע כמו שאתה צף במורד הנהר העצלן.