לימון בישול איטי ועוף טימין
לימון בישול איטי ועוף טימין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 311 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך עוף, יין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טימין לימון בישול איטי עוף טימין, תבשיל ירקות עוף מבושל איטי עם רוזמרין, טימין ומרווה, ו עוף לימון בישול איטי.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, ומטגנים בשמן החם עד להשחמה מכל הצדדים.
בינתיים, קוצצים את אחד הלימונים לחתיכות ומניחים לתוך סיר איטי יחד עם בצל, טימין, יין לבן ושום.
חותכים את הלימון שנותר לרבעים ודברים לתוך חלל העוף.
מניחים את העוף לתוך הצד השד מבשל איטי למטה על גבי תערובת בצל ולימון. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות, או במשך 3 שעות על גבוה. עוף נעשה כאשר הרגליים לנוע בקלות בשקעים שלהם ואת הטמפרטורה הפנימית של השד הגיע 160 מעלות F (70 מעלות C).