אם יש לכם שקדים פרוסים, תותים, סורבה לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני וידידותי לפודמפה דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 38%, וזה די רע. מתכונים דומים: מנגו סורבה טורטה, טורטה סורבה בשכבות קפואות, ו מנגו-תות סורבה טורטה.
הוראות
1
מניחים את השקדים, הסוכר והקינמון במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מערבבים פנימה את החמאה. לחץ על החלק התחתון ו -2 פנימה. במעלה הצדדים של 9 אינץ ' לא משומן. מחבת קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודה
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים ריבה; מורחים על תחתית הקרום. למעלה עם סורבה. מקפיאים עד ליציבות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לסורבה לימון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.