לימון-עוף זית עם קוסקוס טבוע
אם יש לכם קמח, בצל, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: עוף צלוי בלימון עם קוסקוס זית, עוף בלימון עם קוסקוס פירותי זית, ו קוסקוס טבוע.
הוראות
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מחממים 1/2 כפית שמן זית במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים 3 דקות. מערבבים בקמח, כמון, קינמון, ופפריקה; לטגן 30 שניות.
מוסיפים מרק ומים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עוף ופרוסות לימון; מכסים ומבשלים 30 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים חומוס וזיתים, ומבשלים עד מחומם היטב.
מקשטים עם עלי נענע פרוסים, אם תרצה.