קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לימון פרג פרג עוגה פאונד

לימון פרג פרג עוגה פאונד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרג לימון קילו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח עוגה, מיץ לימון סחוט, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לימון פרג פרג עוגה פאונד, עוגת לירה לימון-פרג, ו לימון פרג פרג עוגה פאונד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°.In קערה בינונית משלבת קלות את החלב, הביצים, ו vanilla.In קערת ערבוב גדולה משלבת את החומרים היבשים, כולל גרידת לימון וזרעי פרג, ומערבבת במהירות נמוכה במשך 30 שניות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים הם רטובים. הגדל למהירות בינונית (במהירות גבוהה אם משתמשים במערבל יד) והכה למשך 1 דקה כדי לאוורר ולפתח את מבנה העוגה.לגרד את הצדדים. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים הנותרת ב 2 קבוצות, פועם במשך 20 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים.לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח עם מרית. הבלילה תהיה פחות מ ½ אינץ ' מהחלק העליון של מחבת כיכר 4 כוס. (אם המחבת שלך מעט קטנה יותר, השתמש בכל הבלילה עודף עבור cupcakes.) אם אתה אוהב משטח מבריק אתה יכול להשתמש ביצה אופציונלית לשטוף בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים 55 עד 65 דקות (35 עד 45 דקות במחבת צינור מחורץ) או עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.זמן קצר לפני העוגה נעשה, להכין את סירופ לימון: במחבת קטנה על חום בינוני, מערבבים את אבקת הסוכר ומיץ לימון עד מומס. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מניחים את המחבת על מתלה, דוחפים את העוגה בכל רחבי עם בודק תיל, ומברישים אותה עם ½ הסירופ. מגניב במחבת במשך 10 דקות. לשחרר את הצדדים עם מרית ולהפוך אותו על מתלה תיל משומן. לתקוע את החלק התחתון של העוגה עם בודק תיל, לצחצח אותו עם קצת סירופ, ולפרסם מחדש על מתלה תיל משומן.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מברשת הצדדים עם הסירופ שנותר ולאפשר להתקרר לפני גלישת אטום. אחסן 24 שעות לפני האכילה כדי לתת לסירופ הזדמנות להפיץ באופן שווה. הסירופ ישמור על העוגה טרייה כמה ימים יותר מעוגה ללא סירופ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ