לימון פרג פרג עוגה פאונד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרג לימון קילו. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח עוגה, מיץ לימון סחוט, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לימון פרג פרג עוגה פאונד, עוגת לירה לימון-פרג, ו לימון פרג פרג עוגה פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°.In קערה בינונית משלבת קלות את החלב, הביצים, ו vanilla.In קערת ערבוב גדולה משלבת את החומרים היבשים, כולל גרידת לימון וזרעי פרג, ומערבבת במהירות נמוכה במשך 30 שניות כדי להתמזג.
מוסיפים את החמאה וחצי מתערובת הביצים.
מערבבים על מהירות נמוכה עד החומרים היבשים הם רטובים. הגדל למהירות בינונית (במהירות גבוהה אם משתמשים במערבל יד) והכה למשך 1 דקה כדי לאוורר ולפתח את מבנה העוגה.לגרד את הצדדים. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים הנותרת ב 2 קבוצות, פועם במשך 20 שניות לאחר כל תוספת לשלב את החומרים ולחזק את המבנה. לגרד את הצדדים.לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את פני השטח עם מרית. הבלילה תהיה פחות מ ½ אינץ ' מהחלק העליון של מחבת כיכר 4 כוס. (אם המחבת שלך מעט קטנה יותר, השתמש בכל הבלילה עודף עבור cupcakes.) אם אתה אוהב משטח מבריק אתה יכול להשתמש ביצה אופציונלית לשטוף בשלב זה.
אופים 55 עד 65 דקות (35 עד 45 דקות במחבת צינור מחורץ) או עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.זמן קצר לפני העוגה נעשה, להכין את סירופ לימון: במחבת קטנה על חום בינוני, מערבבים את אבקת הסוכר ומיץ לימון עד מומס. ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור, מניחים את המחבת על מתלה, דוחפים את העוגה בכל רחבי עם בודק תיל, ומברישים אותה עם ½ הסירופ. מגניב במחבת במשך 10 דקות. לשחרר את הצדדים עם מרית ולהפוך אותו על מתלה תיל משומן. לתקוע את החלק התחתון של העוגה עם בודק תיל, לצחצח אותו עם קצת סירופ, ולפרסם מחדש על מתלה תיל משומן.
מברשת הצדדים עם הסירופ שנותר ולאפשר להתקרר לפני גלישת אטום. אחסן 24 שעות לפני האכילה כדי לתת לסירופ הזדמנות להפיץ באופן שווה. הסירופ ישמור על העוגה טרייה כמה ימים יותר מעוגה ללא סירופ.