קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין

לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין
לינגוויני בצל אביב עם פרוסות לימון קלמטה ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 909 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם לינגוויני, זיתים קלמאטן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו אפוי, ארטישוקים עם בצל, לימון, זיתים ורוזמרין, פרוסות לימון ורוזמרין, ו לינגוויני עם פלפלים אדומים וזיתים קלמאטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את הבצלים עם שמן זית ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיף את השום, זיתים, פרוסות רוזמרין ולימון, ואחריו יין לבן. להפריש לתת את הבצל לרכך "לבכות" הלחות שלהם על חצי שעה. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מורחים את תערובת הבצל העסיסית על 1 ½ סנטימטרים עמוק בתבנית אפייה גדולה, flameproof (כגון מחבת לזניה 10 על 14 אינץ'). הנוזל צריך להיות על ½ אינץ עמוק; אם לא, להוסיף קצת מים. מכסים בחוזקה עם מכסה או שכבת נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים על 1 ½ שעות, ערבוב התערובת על באמצע ולאחר מכן מחלים את המנה. משוך את הבצל מהתנור והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מרתיח את הפסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לאותו סיר שהוא רתח בו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את הבצל ואת כל הנוזל שלו. אם יש צורך להוסיף כוס ½ scant של מי פסטה במידת הצורך. הפוך את הפסטה על מגש הגשה מעוטר בפלחי לימון וגבינת פרמזן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
טריז לימוןטריז לימון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה