לינגוויני עוף
לינגוויני עוף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת, פטריות, גבינת מונטריי ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. תניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה קלה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. מערבבים בשרי ו 1/2 כוס מים. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד לסיום.
חותכים עוף לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה קלה במחבת. בצל מטוגן ופטריות מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מכרז.
מערבבים יחד קמח ומרק l / 2 כוס.
מוסיפים נוזלים שמורים, תערובת קמח, ומרק 1/2 כוסות הנותרים למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני גבוה עד מעובה.
הסר מהחום. מערבבים עוף, שמנת חמוצה, גבינת מונטריי ג ' ק, פרמזן 1/4 כוס, ופלפל.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן ופירורי לחם הנותרים.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב.