לינגוויני עם כרוב פסטו
אם יש לך evoo, אגוז מוסקט, פקורינו רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו לינגוויני עם פירורי לחם וקייל, פסטו עם לינגוויני, ו Vegan Kale Pesto & Crazy עבור מסיבת ההשקה קייל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר גדול של מים על להרתיח עבור לינגוויני.
מניחים את צנוברים, שום, גרידת לימון ומיץ במעבד מזון דופק דק קוצצים.
מוסיפים את כרוב בשלבים דופק דק קוצצים.
מוסיפים קצת מלח, פלפל וכמה סבכים של אגוז מוסקט. זרם EVOO עד צורות רוטב סמיך.
מעבירים לקערה ומערבבים בפקורינו.
מלח את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה.
מוסיפים 1 כוס מים פסטה עמילניים לפסטו ממש לפני ניקוז הפסטה. זרוק את הלינגוויני עם הפסטו למעיל, 1 עד 2 דקות. התאימו את התיבול והגישו עם תוספת גבינה כדי לעבור ליד השולחן.
קבל רשימת הקניות של רייצ ' ל למתכונים של פרק זה כאן [קישור tk].