קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

לינגוויני עם כרובית, צנוברים ודומדמניות

לינגוויני עם כרובית, צנוברים ודומדמניות
לינגוויני עם כרובית, צנוברים ודומדמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, כרובית, צנוברים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עם דומדמניות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלט כרובית קארי עם דומדמניות וצנוברים, קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות, ו כרוב עם דומדמניות וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
טוסט צנוברים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
שים את הכרובית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את דומדמניות, מים, ו 1/4 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון ומבשלים, מכוסה, עד הכרובית הוא כמעט רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
דומדמניותדומדמניות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
הסר את התערובת מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את החמאה במחבת ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד החמאה הוא חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את תערובת הכרובית, את השמן, שום, פתיתי פלפל אדום, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. שמור 3/4 כוס מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מסננים את הלינגווינים וזורקים עם 1/2 כוס של מי הפסטה השמורים, תערובת הכרובית, צנוברים, פרמזן ופטרוזיליה. אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים עוד ממי הפסטה השמורים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
11
המלצת יין: אגוזים ופירות, יחד עם הטעם האסרטיבי של הכרובית, הם הטובים ביותר עם יין לבן חומצי. בקבוק של ארנייס או ורנאצ ' ה מאיטליה, או לחלופין יין מבעבע במחיר סביר מקליפורניה, יהיה בחירה טובה.
מרכיבים שתצטרך
יין מבעבעיין מבעבע
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ArneisArneis
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)