לינגוויני עם מרינרה בשני זיתים
לינגוויני עם מרינרה בשני זיתים עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם יין, לינגוויני, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב מרינרה עם לינגוויני, מרינרי שרימפס על לינגוויני, ו דיונון ברוטב מרינרה מעל לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד מכרז. מערבבים שום; saut 1 דקה.
מוסיפים זיתים, מטבלים 30 שניות. מערבבים בסוכר, פלפל אדום, פלפל שחור, אורגנו; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין, מבשלים 30 שניות. מערבבים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז. מסדרים 2/3 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב 1/2 כוס, 2 כפות גבינה, ו 1 כפית פטרוזיליה.