קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

ארוחת ערב הלילה: עוף מגורר טאקו עם Queso פרסקו

ארוחת ערב הלילה: עוף מגורר טאקו עם Queso פרסקו
ארוחת ערב הלילה: טקו עוף טחון וטומטילו עם Queso פרסקו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. לכו לחנות ותביאו טומטילו, טורטיות תירס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו עוף מגורר וטומטילו טאקו עם Queso פרסקו, ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו, ו סיר איטי גרוס טאקו עוף לארוחת ערב (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום העליון, ולחמם מראש את broiler גבוה. מכסים גיליון אפייה בנייר אלומיניום. לזרוק את tomatillos, סראנו, פרוסות בצל אדומות עם כף שמן קנולה, ולאחר מכן להפיץ על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
TomatillosTomatillos
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
2
מניחים מתחת לטוחן ומבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד שהכל מושחר משני הצדדים. כבה את המטגן ותן לירקות להתקרר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
להעביר את tomatillos, סראנו, פרוסות בצל אדומות, שום, כוסברה, מיץ ליים, קמצוץ של מלח, ודבש לבלנדר. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
TomatillosTomatillos
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים את תערובת tomatillo לתוך סיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומבשלים עד שהעוף חם. מתבלים לטעום מלח ופלפל. כבה את החום כאשר העוף חם, או שאתה לבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
בינתיים, לחמם את טורטיות במחבת ברזל יצוק יבש להגדיר על חום בינוני עד רך, 10 עד 15 שניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כפית חלק מתערובת עוף וtomatillo על כל טורטייה, ומעל עם פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
TomatillosTomatillos
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.