לינגוויני עם פנצ'טה ו Chard שוויצרי
לינגוויני עם Pancetan ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 418 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Chard Linguine שוויצרי, מטוגנים בשוויץ Chard עם Pancetta, ו Pancettan ו Chard שוויצרי עם פולנטה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקז chard; לטפוח יבש עם מגבות נייר.
הסר גבעולים וצלעות מרכז מ chard, לחתוך צלעות וגבעולים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
חותכים עלים chard לרצועות 1 אינץ'.
מחממים תנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף pancetta; לבשל 6 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל ושום, ומבשלים 10 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גבעולים chard, ומבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עלי צ ' ארד ופלפל אדום; מבשלים 5 דקות או עד chard wilts, זורק לעתים קרובות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים את הפסטה במסננת מעל קערה; להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מוסיפים מי פסטה שמורים ופסטה לתערובת סלק; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 1 דקה, ערבוב בתדירות גבוהה. מערבבים בגבינה 1/4 כוס.
מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור; זורקים היטב לשלב.