קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה
אם יש לך לינגוויני, סלרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שורש סלרי עם תפוחים, אגוזי מלך וגבינה כחולה, מרק שורש סלרי טהור עם תפוחים מקורמלים, ו שמנת ללא חלב של מרק שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול או סיר מלאי, חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך אבל לא חום, ולאחר מכן מוסיפים את שורש הסלרי ותפוח אדמה. מערבבים היטב כדי לצפות את הירקות ומבשלים עד תפוח האדמה מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיפים את המרק ואת הקרם, מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים עד סלריק הוא רך, כ 30 דקות. השתמש בבלנדר טבילה (או העברה לבלנדר סטנדרטי) ו purée.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל את הפסטה עד אל דנטה. לפני ניקוז, להזמין כוס אחת של מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בעוד הפסטה מבשלת, מחממת את שמן הזית הנותר במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני ומוסיפה את הפנצ ' טה. מבשלים עד שמתחילים לפריך בקצוות, כ 5 דקות, ואז מוסיפים את התפוחים והבצל. המשך לבשל עד התפוחים הם caramelized וכמעט רך הבצל הוא נבול, 5-7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה לחלוטין והתפוחים רכים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיף את הפסטה לתערובת pancetta-תפוח, ואז לשפוך את פירה celeriac כדי ליצור רוטב (ייתכן שלא צריך את כל פירה; זה צריך רק מעיל הפסטה ולא לחנוק אותו). במידת הצורך, רזה עם מעט מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
CeleriacCeleriac
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מגישים מיד עם עלי סלרי שמורים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו