קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה

לינגוויני עם קרם שורש סלרי, תפוחים ופנצ'טה
אם יש לך לינגוויני, סלרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שורש סלרי עם תפוחים, אגוזי מלך וגבינה כחולה, מרק שורש סלרי טהור עם תפוחים מקורמלים, ו שמנת ללא חלב של מרק שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול או סיר מלאי, חום 1 כף שמן זית על אש בינונית-נמוכה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך אבל לא חום, ולאחר מכן מוסיפים את שורש הסלרי ותפוח אדמה. מערבבים היטב כדי לצפות את הירקות ומבשלים עד תפוח האדמה מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
מוסיפים את המרק ואת הקרם, מביאים לרתיחה, מכסים, ומבשלים עד סלריק הוא רך, כ 30 דקות. השתמש בבלנדר טבילה (או העברה לבלנדר סטנדרטי) ו purée.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל את הפסטה עד אל דנטה. לפני ניקוז, להזמין כוס אחת של מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
בעוד הפסטה מבשלת, מחממת את שמן הזית הנותר במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני ומוסיפה את הפנצ ' טה. מבשלים עד שמתחילים לפריך בקצוות, כ 5 דקות, ואז מוסיפים את התפוחים והבצל. המשך לבשל עד התפוחים הם caramelized וכמעט רך הבצל הוא נבול, 5-7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה לחלוטין והתפוחים רכים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיף את הפסטה לתערובת pancetta-תפוח, ואז לשפוך את פירה celeriac כדי ליצור רוטב (ייתכן שלא צריך את כל פירה; זה צריך רק מעיל הפסטה ולא לחנוק אותו). במידת הצורך, רזה עם מעט מי פסטה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
CeleriacCeleriac
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מגישים מיד עם עלי סלרי שמורים.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצוייםאשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים