לינגוויני עם רוטב טונה לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות מוקרמות, לינגוויני, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 98%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לינגוויני וטונה ברוטב תפוזים חריף, לינגוויני וטונה ברוטב תפוזים חריף, ו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת בינונית. לזרוק 2 כפות של פטרוזיליה, שום, צ 'ילי וג' ינג ' ר ומטגנים במשך כמה דקות עד רך מעט. עצה בעגבניות ומבשלים עוד כמה דקות. מקפלים את הטונה ומתבלים את הרוטב בנדיבות. השאר את הרוטב לרתיחה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מרתיחים את הפסטה: בינתיים, מבשלים את הפסטה במשך 8-10 דקות,או לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
לנקז, ואז לחזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים את רוטב הטונה לתוך הפסטה וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחת
5
מפזרים על הפטרוזיליה הנותרת, מחלקים בין ארבע קערות ומגישים.