לינגוויני עם רוטב צדפות אדום
לינגוויני עם רוטב צדפות אדום הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 587 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות אדום, רוטב לינגוויני וצדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל לינגוויני, ערבוב לעתים קרובות, עד אל דנטה, על 8 דקות.
מחממים שמן במחבת עמוקה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ ופלפל אדום מרוסק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 5 דקות. מערבבים ביין אדום ומרתיחים עד סירופ, כ 4 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות וצדפות עם מיץ וחום שלהם עד רותח, על 10 דקות.
מוסיפים פסטה מבושלת ופטרוזיליה לרוטב צדפות במחבת. לזרוק פסטה מעיל ביסודיות.