קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

לינגוויני עם רוטב רכיכות

לינגוויני עם רוטב רכיכות
לינגוויני עם רוטב רכיכות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 657 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנב לובסטר, עגבניות משומר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב רכיכות, לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), ו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine).

הוראות

1
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום ופלפל אדום כתוש; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
הוסף דיונון; sauté רק עד אטום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
מוסיפים יין; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים עגבניות עם מיצים ורסק עגבניות. להביא לרתיחה, פירוק עגבניות. כיסוי; מבשלים על אש נמוכה 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
להביא 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה אחרת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים צדפות ומולים. כיסוי; לבשל עד פגזים פתוחים, על 6 דקות (להשליך כל צדפות ומולים שאינם פתוחים).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
8
העברת רכיכות למסננת להגדיר מעל קערה בינונית; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מסננים מיצים ממחבת וקערה בינונית דרך מסננת בסדר לרוטב עגבניות. רוטב רתיחה שנחשף עד מעובה מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים לובסטר, שרימפס וצדפות. מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מוסיפים צדפות ומולים ממסננת. מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים הנותרים 3 כפות שמן ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
בינתיים, לבשל לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
ניקוז. חזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
להוסיף רוטב רכיכה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מפרץצדפות מפרץ794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות בסגנון איטלקי עם בזיליקוםעגבניות בסגנון איטלקי עם בזיליקום2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זנב לובסטר לא מבושל, קליפה, בשר חתוך לחתיכות 1 אינץזנב לובסטר לא מבושל, קליפה, בשר חתוך לחתיכות 1 אינץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שפשף, debeardedמולים, שפשף, debearded6(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסק מיובשפלפל אדום מרוסק מיובש227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפיםשרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דיונון מנוקה, גופות חתוכות לטבעות ברוחב 1/2 אינץ', זרועות שמאל שלמותדיונון מנוקה, גופות חתוכות לטבעות ברוחב 1/2 אינץ', זרועות שמאל שלמות2(יכול להיות או להרחיק)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב