לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון
לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מלח, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שרימפס עם לינגוויני לימון, לינגוויני עם שרימפס ושמן לימון, ו שרימפס, לימון, לינגוויני תרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את שמן הזית ואת גרידת הלימון בקערה קטנה ושמורה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס של נוזל הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה וכבדה לחמם את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד, כ 5 דקות.
מוסיפים את הלינגוויני המבושל, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. לזרוק לשלב. כבה את החימום והוסף את הארוגולה. באמצעות מסננת רשת, מסננים את גרידת הלימון מתוך שמן זית לימון שמור ומוסיפים את השמן לפסטה. ניתן להשליך את ההתלהבות.
הוסף חלק ממי הבישול לעקביות הרצויה.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לפסטה וזורקים לשלב.