לינגוויני שרימפס סקמפי טעים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שרימפס סקמפי לינגוויני טעים. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פתיתי פלפל, שמנת כבדה, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. הציון הזה די טוב. נסו לינגוויני שרימפס סקמפי טעים, לינגוויני עם שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי עם לינגוויני עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את הלינגוויני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -11 דקות. שמרו 1 כוס ממי הבישול הלינגוויני, ונקזו היטב את הפסטה במסננת שנקבעה בכיור.
ממיסים 2 כפות חמאה ו -1 1/2 כף שמן זית יחד במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הפלפל האדום והצהוב והשום עד שהפלפלים התרככו, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את השרימפס, ומבשלים ומערבבים עד שהשרימפס אטום וורוד, כ -5 דקות.
מוציאים את השרימפס לקערה ומניחים בצד ומשאירים את הפלפלים והשום במחבת.
מערבבים את היין, מיץ הלימון ומיץ הצדפות למחבת, ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מערבבים פנימה עוד 2 כפות חמאה ו -1 1/2 כפות שמן זית, ומחזירים את השרימפס למחבת. מערבבים פנימה מי בישול פסטה שמורים, שמנת, פתיתי פלפל אדום, פטרוזיליה ומלח ים.
מוסיפים את הלינגוויני המבושל, וזורקים קלות עם השרימפס והרוטב במחבת. מבשלים את התערובת על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות כדי לתת לפסטה לספוג מעט מהרוטב, ומגישים חם.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן]()
ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. כישוף חום בסוף הקיץ האיץ את ההבשלה באזורי גידול גפנים רבים אך השפיע באופן מינימלי במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם חומצה משומרת היטב וביטוי זני. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.