קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

לינגוויני שרימפס סקמפי טעים

לינגוויני שרימפס סקמפי טעים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שרימפס סקמפי לינגוויני טעים. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם פתיתי פלפל, שמנת כבדה, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. הציון הזה די טוב. נסו לינגוויני שרימפס סקמפי טעים, לינגוויני עם שרימפס סקמפי, ו שרימפס סקמפי עם לינגוויני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את הלינגוויני ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה התבשלה, אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -11 דקות. שמרו 1 כוס ממי הבישול הלינגוויני, ונקזו היטב את הפסטה במסננת שנקבעה בכיור.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ממיסים 2 כפות חמאה ו -1 1/2 כף שמן זית יחד במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הפלפל האדום והצהוב והשום עד שהפלפלים התרככו, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את השרימפס, ומבשלים ומערבבים עד שהשרימפס אטום וורוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוציאים את השרימפס לקערה ומניחים בצד ומשאירים את הפלפלים והשום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים את היין, מיץ הלימון ומיץ הצדפות למחבת, ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים פנימה עוד 2 כפות חמאה ו -1 1/2 כפות שמן זית, ומחזירים את השרימפס למחבת. מערבבים פנימה מי בישול פסטה שמורים, שמנת, פתיתי פלפל אדום, פטרוזיליה ומלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הלינגוויני המבושל, וזורקים קלות עם השרימפס והרוטב במחבת. מבשלים את התערובת על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות כדי לתת לפסטה לספוג מעט מהרוטב, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני מבושללינגוויני מבושל
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן
ראמי צדדי נהר רוסי עמק סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. כישוף חום בסוף הקיץ האיץ את ההבשלה באזורי גידול גפנים רבים אך השפיע באופן מינימלי במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם חומצה משומרת היטב וביטוי זני. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.