לינגוויני תרד מתובל עם שמן זית ושום
לינגוויני תרד חריף עם שמן זית ושום עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני יש 381 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, פלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, ו שרימפס שום חריף על תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי. להחזיר פסטה לאותו סיר.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1/2 בזיליקום כוס, שום ופלפל אדום כתוש; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים יין ומרתיחים עד מעט מופחת, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת ממחבת, נשאר בזיליקום 1/2 כוס, ו 3/4 כוס גבינה לפסטה. לזרוק מעל חום בינוני עד רוטב מעילי פסטה, הוספת נוזל פסטה שמורות על ידי 1/4 כוסuls אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.