לינזר טורט
לינזר טורט הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. יש קינוח זה 259 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח pillsbury best® לכל מטרה, תמצית שקדים, שימורי משמש ® smucker, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: Linzer Augen (עיני Linzer Aka Linzer טארטים או עוגיות Linzer), לינזר טורט, ו לינזר טורט.
הוראות
2 תרסיס 9 אינץ ' מחבת עגולה טארט עם תחתית נשלפת עם תרסיס בישול לא מקל.
3 דק קוצצים את השקדים במעבד מזון.
מוסיפים קמח וסוכר, פועם לשלב. להפריד ביצה אחת; להפריש ביצה לבנה.
4 מוסיפים חלמון ביצה, נשאר ביצה שלמה, חמאה, קליפת לימון ותמצית שקדים לתערובת קמח. מעבדים או מערבבים עד שהבצק יוצר כדור.
5 להסיר scant 1/3 של בצק. לשטח, לעטוף ולאוורר לפחות 1/2 שעה או עד לניהול. לחץ על הבצק שנותר בתחתית ו 1 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת טארט מוכן.
מורחים 1/2 כוס משמש משמר באופן שווה על פני הבצק.
6 רול נשאר בצק על משטח מקומח או בין גיליונות נייר שעווה, לתוך מלבן 9 1/2 x 5 אינץ'.
חותכים לעשר (1/2 אינץ ' רחב) רצועות.
מניחים רצועה אחת על פני מרכז טורט.
מקום רצועה שנייה בכל צד, על 2 אינץ ' מהקצה. חזור בכיוון אחר.
מניחים רצועה בין מרכז לרצועות קצה בכל כיוון. לחץ על רצועות לקצה. לקצץ באופן שווה עם סכין או גלגל מאפה.
מברשת רצועות עם ביצה שמורה לבן.
7 כף הנותרים משמש משמר פטל משמר חללים חלופיים בין רצועות.
אופים 30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב 10 דקות.
עצה אם קרום בועות במהלך האפייה, לתקוע עם שן עץ לבחור לשבור בועות.